Realizăm filmări şi fotografii pentru orice tip de eveniment:

• spoturi publicitare - material postprocesat, cu durată stabilită anterior, (aprox 20-30 sec. pentu difuzare de televiziune), spoturi de prezentare publicitară cu o durată de câteva minute, (efecte digitale, colană sonoara, livrare pe DVD-video sau casetă miniDV).

• spoturi publicitare video pentru website, (firme, pensiuni, hoteluri, etc) - material postprocesat, cu durată între 20 sec - 2 min, (efecte digitale, colană sonoră, livrare în format pregătit pentru site web)

• conferinţe, simpozioane, lansări de carte, expoziţii, evenimente publice, aniversări,  evenimente mondene, inaugurări, serbări şcolare, competiţii, cursuri festive, evenimente sportive  - material postprocesat, livrare pe DVD, întreg evenimentul, în funcţie de durată eveniment. Filmul începe cu o sinteză a momentelor importante ale evenimentului (un montaj scurt de circa 3 minute), urmat apoi de desfăşurarea principalelor evenimente, astfel încât 90% din eveniment să fie surprins de camera video.

• nunţi, material postprocesat (editat video+generice şi efecte), un film al întreg evenimentului de 4-5h, material finit, livrat pe DVD, - tarif (VEZI LISTA DE OFERTE). Filmul cuprinde un generic de 2-3 minute cu momentele şi scenele speciale ale nunţii, montaj ilustrat cu muzică şi efecte speciale, urmat apoi de întreg desfăşurătorul nunţii care cuprinde "cununia civilă, cununia religioasă, traseul parcurs de alaiul nuntaşilor de la mire la mireasă, la naşi, recepţia la restaurant, tortul miresei şi alte obiceiuri tradiţionale. Filmul nunţii se realizează, evident, în funcţie de preferinţele mirilor, care pot adauga sau scoate pasaje din desfăşurătorul evenimentului. În total filmul nunţii este transpuns pe 4 discuri DVD, a câte 1 oră fiecare (în total aproximativ 4 h finite). Filmul nunţii este structurat în capitole.

DVD-ul este personalizat şi conţine coperţi printate color + print color pe disc + carcasa plastic. În funcţie de pachetul ales vezi primii  copiile  exemplarelor pe DVD

Eventuale copii DVD în plus: 30 RON/bucată (una pentru miri, una pentru naşi, etc.). Termenul de livrare este stipulat în contract.

botezuri copii - material postprocesat  (editat video+generice şi efecte), un film al întreg evenimentului de 2h, material finit, livrat pe DVD. Termenul de livrare este stipulat în contract.

botezuri Nou-Testamentale (Baptişti, Penticostali, Creştini după Evanghelie, etc.)